Pravila o privatnosti

Izjava o privatnosti

Štand Fresh j.d.o.o. obvezuje se:

-pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su neophodni za ispunjenje obaveza tvrtke prema istima

-informirati kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajući kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s liste ljudi koja se koristi za marketinške kampanje

-čuvati podatke o korisnicima koji su dostupni samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Štand Fresh-a j.d.o.o. odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Kao korisnik internetske trgovine dužni ste čuvati svoje pristupne podatke te ograničiti pristup svojem računalu. Pristupne podatke ne smijete dijeliti s drugim osobama.

Korištenje kolačića

Na internetskim stranicama naše trgovine primjenjujemo kolačiće (eng. cookies) kako bi Vam osigurali funkcionalnost i jednostavnost korištenja internetskih stranica naše trgovine.

Kolačići na internetskim stranicama naše trgovine koriste se za prijavljivanje korisnika u sustav naše trgovine, odabir valute u trgovini i spremanje odabranih proizvoda u košaricu.

Naše internetske stranice mogu dozvoliti kolačiće trećih strana i to Google Analytics-a kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Kolačiće trećih strana ne kontroliramo.